Reviews van deze auteur

Baggage moeten betalen

Review over Aegean Airlines

Op e-ticket staat 'Economy' voor vier vluchten, tegelijk geboekt heen-terug Santorini. Op de website staat duidelijk 'Free baggage allowance policy for A3/OA flights' -> Ik had viermaal Economy en A3-flights (A30621, A30358, A30357, A30622) en toch heb ik in Santorini 45€ extra moeten betalen, bovenop de reeds 610 €, voor amper 10kg bagage, ONGEHOORD vind ik dit ! Ik verwacht wel voor die prijs dat een kleine koffer mee kan.
Daarenboven beweerde de dame aan de check-in dat mijn terugvlocht GoLight was (wat ? -> zie ticket). Ik kon kiezen, betalen of daar laten. Ben er nog steeds niet tevreden of akkoord mee.

Sterke punten
- Gelukkig is het boordpersoneel wel van niveau

Zwakke punten
- Tegenstrijdigheden op site of bagage al dan niet inbegrepen is
- Beweren dat mijn ticket GoLight is, alhoewel Economy staat geschreven !
- Delay van 20 min aan de gate B07 in Athene > Brussel wegens extra inchecken van 9 p hun bagage (aan de gate!), die dan uiteindelijk toch mee op de vlieger moest, begrijpen wie begrijpen kan, en wat bleek ? Niet voldoende ruimte, dus gans gedoe om alles vluchtklaar te krijgen, slecht georganiseerd.
- Steward in BXL sprak man aan om de richtlijnen te volgen, zoniet zouden ze, zoals de dag ervoor opnieuw 44 min vertraging kunnen hebben (letterlijk!)

reacties: