Reviews van deze auteur

Nooit meer Jetairfly!!!

Review over Jetairfly

Wij zijn met Jetair naar Miami geweest, de heenvlucht was okee, de terugvlucht was een ramp! Je kunt aan boord iPads huren, dat hadden we op de heenweg ook gedaan omdat er verder geen vorm van entertainment is in het vliegtuig.
Ook voor de terugweg gevraagd, maar niet alle iPads waren geladen!!! Dus 10 uur vliegen zonder muziek, zonder film oid. Toen wij vroegen aan een van de stewardessen of wellicht de schermpjes nog zouden aangaan die boven het gangpad hingen was het botte antwoord: Die doen het niet.
Het voedsel (eten is het nl niet) dat je voorgeschoteld krijgt is echt heel erg vies. Bakjes zijn super onhygiënisch al open gemaakt. Er gaat echt heel veel de kliko in. Bij het inchecken voor de vlucht ook bijzonder onvriendelijk personeel, cabine personeel echt super onvriendelijk. Er zaten op het moment van vliegen waarschijnlijk collega's van TUI België in het vliegtuig. Zij zaten Economy Class maar werden compleet in de watten gelegd met glaasje champagne en een luxe ontbijtje. Nou gun ik dit de mensen van harte maar doe dat gewoon niet, wanneer iedereen met een droog broodje smeerkaas en een natte muffin zit, kun je het niet maken om 3 mensen een ontbijtje te geven met verse broodjes, verse vleeswaren en fruit.... Vliegen met Jetair was voor ons één keer maar nooit weer.

Sterke punten
Geen één!!

Zwakke punten
Zie boven, superonvriendelijk personeel, eten, entertainment.

reacties: