Reviews van deze auteur

Verschrikkelijkk!!!!!

Review over Aegean Airlines

27 oktober zouden we vliegen van Nederland naar Azerbeidzjan. \\r\\nIk en mijn man werden geweigerd op het luchthaven om de vliegtuig in te stappen. \\r\\nWij beschikken over twee nationaliteiten: Turkse en de Belgische. \\r\\nMensen met Turkse nationaliteit mogen Azerb.binnen zonder visum (https://migration.gov.az/en/news_detail/14495?s=08#:~:text=As%20of%20April%201%20citizens,the%20territory%20of%20both%20countries).\\r\\n\\r\\nWe lieten dit zien, maar alsnog geen toegang gekregen.\\r\\nWe zijn een maand verder...\\r\\nIk bel, geen oplossing. Zitten er dames met gebrekkig Engels aan de telefoon die alleen maar standaardzinnen zeggen/vragen..\\r\\nik mail, geen antwoord..\\r\\nDit is een systeemfout.. \\r\\nSchandalig!!!!\\r\\nAfzetters!!!.\\r\\nIk ga overal reviews plaatsen waar kan!

Sterke punten
geen!!!

Verschrikkelijkk!!!!!

Review over Aegean Airlines

27 oktober zouden we vliegen van Nederland naar Azerbeidzjan.
Ik en mijn man werden geweigerd op het luchthaven om de vliegtuig in te stappen.
Wij beschikken over twee nationaliteiten: Turkse en de Belgische.
Mensen met Turkse nationaliteit mogen Azerb.binnen zonder visum (https://migration.gov.az/en/news_detail/14495?s=08#:~:text=As%20of%20April%201%20citizens,the%20territory%20of%20both%20countries).

We lieten dit zien, maar alsnog geen toegang gekregen.
We zijn een maand verder...
Ik bel, geen oplossing. Zitten er dames met gebrekkig Engels aan de telefoon die alleen maar standaardzinnen zeggen/vragen..
ik mail, geen antwoord..
Dit is een systeemfout..
Schandalig!!!!
Afzetters!!!.
Ik ga overal reviews plaatsen waar kan!

Sterke punten
geen!!!

reacties: