Reviews van deze auteur

Onze eerste maar tegelijkertijd laatste vluchtervaring met Air Europa

Review over Air Europa

AIR EUROPA zou beter no-air Europa heten.
Tijdens de vlucht vanuit Madrid naar Peru heen en terug hebben wij ons niet gestoord aan de beperkte beenruimte en het niet zo lekkere eten, anders moet men inderdaad maar business gaan vliegen. Wel hebben wij last gehad van een gebrek aan frisse lucht. Ik overdrijf niet. Tijdens een vlucht is het normaal vrij fris en is er de mogelijkheid om je eigen luchttoevoer te regelen. Nu was het zeer warm en er bestond geen enkele mogelijkheid om wat extra lucht naar jezelf te laten blazen. Wij hebben ons echt niet goed gevoeld en met een barstend hoofd de vlucht moeten doorstaan. Dit vinden wij alvast de moeite om aan de andere reizigers als informatie mee te geven. .

Sterke punten
- bagage is goed aangekomen

Zwakke punten
- geen manuele luchttoevoer mogelijk, maar vooral vrij warm en geen frisse lucht
- vertraging van 2,5u in de heenreis zonder enige verklaring over het waarom
- weinig beenruimte
- geen persoonlijk tv-scherm

geen euro waard

Review over Air Arabia Maroc

:(((6)
29/01/2012 vlucht Brussel Tanger vertrek 10:35 dan 11:15 . Om half twee geen vliegtuig in zicht. Bon van 12 euro om iets te eten zal 15:30 worden. Inmiddels 16:30 geen vliegtuig in zicht. Vliegen we nog vandaag? Niemand weet het, om 22 h begint hier een staking. Het minste is de reizigers correcte informatie geven. Heb getelefoneerd met kantoor in Casa, ja mevrouw, uitzonderlijk 4 uur vertraging. Is vliegtuig vertrokken? antwoord: weet niet. ben op site luchthaven Tanger gaan kijken. Hun vlucht naar Barcelone vertrek 11:10 stond nog zo, niet vertrokken, geen voorzien uur van vertrek. Brussel 12.25, niet vertrokken, geen voorzien uur van vertrek. Er zijn genoeg andere maatschappijen, verspil uw geld en tijd niet met Air Arabia

Sterke punten
gemakkelijk

Zwakke punten
niet bekend

Het zal mij benieuwen

Review over EasyJet

Morgen vlieg ik naar Londen en ik probeer nu online in te loggen. Tot nu toe lukt dat voor geen meter. De website van Easyjet is volkomen ruk en nergens contact informatie te vinden.

Ik hou mijn hart vast voor de vlucht morgen...

Zwakke punten
Slechte website
Geen contactinformatie te vinden
Online inchecken werkt niet

Nooit problemen met KLM

Review over KLM

Ik heb in mijn leven al tientallen keren met KLM gevlogen, zowel korte vluchten als intercontinentale vluchten. De service is mij altijd goed bevallen. Een keer was mijn bagage zoekgeraakt, maar deze werd een dag later alsnog bezorgd. Slechts één keer heb ik vertraging gehad, alle andere keren keurig netjes op tijd vertrokken en geland.

Sterke punten
Al jaren goede service

Zwakke punten
De prijs is soms wat hoger dan andere maatschappijen

reacties:

Review: Het zal mij benieuwen

Heb een contact nummer gevonden: 0900 040 1048

Geen NL ondersteuning en wanneer je 1 drukt voor Engelse support wordt de verbinding verbroken.