Onbeschoft

Tijdens de terugreis van een leuke vakantie in Turkije bleek er iets met het visum te zijn van mijn schoonzus. een medewerker van Corendon heeft het paspaart van haar toen zolang achter gehouden dat mijn vrouw ook niet in kon stappen omdat ze eerst een ticket voor haar zus moest regelen naar huis. Daarna moest ze voor haar zelf een nieuwe ticket kopen.
Tijdens het anderhalf uur wachten totdat ze haar paspoort weer terug kreeg heeft ze geprobeerd iemand van corendon te spreken en om een oplossing (een vlucht naar huis te Omsk) voor haar zus te bedenken. Ze werden beiden weggestuurd en pas toen het vliegtuig ging vertrekken kwam iemand van corendon met het paspoort. Pas toen heeft ze een ticket naar huis kunnen boeken en mijn vrouw door hen toedoen een ticket naar Amsterdam .Ook bleek het noodnummer dat corendon aan het reisburo had opgegeven onbereikbaar.
Er was geen enkel gebaar van de zijde van corendon om met haar zus een ticket te boeken of zo.Zodat mijn vrouw door hen het vliegtuig heeft moeten missen.

Sterke punten
Sterk in afschuiven,ontkennen arrogant doen afwezig zijn onbeschoft zijn

Zwakke punten
zie sterke punten

Bezoek Corendon Airlines Reviews over Corendon Airlines

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Corendon Airlines
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden