bagger

Na onze vakantie in Sharm el Sheikh in het super hotel st, george zouden we om 21:10 (2-10-2012) terug vliegen naar Amstrerdam. Door een verkeerde aankoppeling van de trap aan de voorste deur is er schade ontstaan die dusdanig was dat we niet konden vliegen met dit vliegtuig.
Na ongeveer 45 min. zijn we uit het vliegtuig gegaan om in de vertrekhal te wachten op een oplossing.
Rond 23:45 werd besloten om het vliegveld te verlaten en naar een hotel te gaan. Na het terug uitdelen van de afmeld visum kaartjes konden we weer terug Egypte in. enkele mensen bleven achter omdat hun tijdelijke virus zoek was. Na 30 minuten in de bus te hebben gezeten op de parkeerplaats was er nieuws een ander vliegtuig en dus weer terug naar de veretrekhal. En ook weer opnieuw door alle controles. In de vertrekhal aangekomen moeten we wachten op toestemming om met dit houtje toutje toestel (egyptische registratie) te mogen landen op Schiphol. Dit bleek niet mogelijk en dus werd om 4:30 alsnog besloten om naar een hotel te gaan (nadat weer de visum afmeldkaartjes waren uitgedeeld) en het zoveelste stempel in je paspoort. Rond 6uur waren we in het hotel waar we rond 11:30 ( dit alles om de hotelkamer leeg te krijgen voor 12 uur anders koste het corendon nog een extra dag) weer zouden vertrekken om om 14:00 te gaan vliegen. Al deze tijd was er weinig tot geen informatie voor de wachtende passagiers, maar in het hotel werd dit nog erger. Aangezien er geen bussen kwamen rond 11:30 begon iedereen wat onrustig te worden (ook de hostes van Corendon). Toen kwamen er verhalen van mensen die zelf maar met Corendon NL hebben gebeld dat ze niks wisten en anderen die zeiden dat we pas rond 17h zouden vliegen. De hostes kon totaal geen duidelijkheid verschaffen en we zaten als dom vee te wachten op transport. Uiteindelijk op het vliegveld aangekomen bleek de vlucht niet van 14 naar 15h verschoven te zijn maar pas om 17h te vertrekken. Dus weer wachten in de vertrekhal. Toen ineens om 14:45 veranderde de tijd 17:00 in 15:30 en zaten we om 14:50 in het vliegtuig om rond 15h op te stijgen. Bij aankomst in Nederland werdt gezegd dat we een klachten formulier moest ophalen bij de balie van Corendon, waar uiteraard niemand meer was.
Samenvattend:

HOTEL ST, GEORGE IS SUPER, VRIENDELIJKE MENSEN, GOED ETEN EN DRINKEN KORTOM GEWELDIG ALLEEN MAAR LOF
CORENDON AILINESIS BAGGER BAGGER BAGGER GEEN GOED WOORD VOOR OVER.
ZE KUNNEN BETER OVERGAAN IN VEEVERVOER (ARME BEESTJES)

Sterke punten
liegen, mensen voor de gek houden, mensen als vee behandelen, (ze letterlijk in de bus drijven door een corendon medewerker die schijnbaar vroeger schapendrijver is geweest) blikseninslag is vaak het het excuus (om later te kunnen zeggen dat het onmacht is en men niet hoeft te betelen)

Zwakke punten
hebben ze niet ze denken schijnbaar met een goede babbel lullen we ons overal onderuit.

Bezoek Corendon Airlines Reviews over Corendon Airlines

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Corendon Airlines
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden