Afrika

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Air Arabia Maroc

Air Arabia Maroc

Air Arabia Maroc is een Joint venture van Regional Air Lines en Air Arabia met de basis in Casablanca, Marokko.
Lees verder »

Bezoek Air Arabia Maroc

2

Reviews en Ervaringen over Nouvelair Tunisia

Nouvelair Tunisia

Nouvelair Tunesie is een Tunesische chartermaatschappij met enkele lijnvluchten. Zij is gevestigd in Monastir.
Lees verder »

Bezoek Nouvelair Tunisia

3

Reviews en Ervaringen over Tunisair

Tunisair

Tunisair is de nationale luchtvaartmaatschappij van Tunesië. Tunisair vliegt op circa 50 bestemmingen als lijndienst en ruim 80 bestemmingen als charter. Tunisair is lid van de Arab Air Carriers Organization. Tunisair is in 1948 door Air France opgericht. De eerste vlucht van Tunisair vond plaats op 1 april 1949.
Lees verder »

Bezoek Tunisair

4

Reviews en Ervaringen over TACV Cabo Verde Airlines

TACV Cabo Verde Airlines

TACV of Transportes Aereos de Cabo Verde is een luchtvaartmaatschappij gebasseerd op Praia, Kaap Verdie. Het is tevens de flag carrier van Kaap Verdie.
Lees verder »

Bezoek TACV Cabo Verde Airlines

5

Reviews en Ervaringen over Egyptair

Egyptair

EgyptAir is de nationale luchtvaartmaatschappij van Egypte, met als basis Caďro en geheel eigendom van de Egyptische overheid, het vliegt op meer dan 50 bestemmingen in Europa, Afrika, het Midden-Oosten, het Verre Oosten, Australië en de Verenigde Staten, alswel regionale vluchten. De hub is Cairo International Airport.
Lees verder »

Bezoek Egyptair

6

Reviews en Ervaringen over Royal Air Maroc

Royal Air Maroc

Royal Air Maroc (ook bekend als RAM) is de nationale luchtvaartmaatschappij van Marokko met de basis in Casablanca. Het vliegt op bestemmingen in Afrika, Azië, Europa en Noord-Amerika. Lokaal doet het lijndiensten en chartervluchten inclusief Hadj vluchten. De hub is Mohammed V International Airport (CMN), Casablanca. Royal Air Maroc is voor 95,95% eigendom van de Marokkaanse staat. AirFrance-KLM bezit 2,86% van de aandelen.
Lees verder »

Bezoek Royal Air Maroc

7

Reviews en Ervaringen over Air Algérie

Air Algérie

Air Algérie is de nationale luchtvaartmaatschappij van Algerije, met als basis Algiers. Het vliegt nationale en internationale vluchten, alsook chartervluchten.


Lees verder »

Bezoek Air Algérie

8

Reviews en Ervaringen over Air Cairo

Air Cairo

Air Cairo is een Egyptische luchtvaartmaatschappij met haar thuisbasis in Caďro.
Lees verder »

Bezoek Air Cairo

9

Reviews en Ervaringen over Ethiopian Airlines

Ethiopian Airlines

Ethiopian Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Ethiopië met haar thuisbasis in Addis Abeba. Naast passagiersvluchten in en binnen- en buitenland wordt ook een omvangrijk luchtvrachtnetwerk gevlogen.
Lees verder »

Bezoek Ethiopian Airlines

10

Reviews en Ervaringen over Kenya Airways

Kenya Airways

Kenya Airways is de grootste luchtvaartmaatschappij van Afrika. Wereldwijd wordt naar meer dan 53 bestemmingen (waarvan 43 in Afrika) gevlogen en jaarlijks vervoert het bedrijf circa drie miljoen passagiers.

Kenya Airways is onderdeel van SkyTeam.
Lees verder »

Bezoek Kenya Airways

11

Reviews en Ervaringen over South African Airways

South African Airways

South African Airways is de grootste luchtvaartmaatschappij van Zuid-Afrika. Het huidige kleurenschema werd in 1997 geďntroduceerd. Hiermee verdween het tot dan toe vertrouwde springbok beeldmerk, dat werd vervangen door een zon, verwerkt in de Zuid-Afrikaanse vlag. Ook verscheen het Engelstalige "South African" op de zijkant van de vliegtuigen ten koste van de naam "Suid-Afrikaanse Lugdiens". Deze naam wordt echter nog wel gebruikt door Afrikaanstaligen.
Lees verder »

Bezoek South African Airways