Reviews van deze auteur

Zeer slecht

Review over Onur Air

Op de heenweg op tijd vertrokken. Eenmaal in het vliegtuig ontzettend geschrokken. Ik ben 1,65 m en ik zat al met mijn knieën tegen de stoel voor mij aan. Op de heenweg geen instructie gekregen van het zuurstofmasker, zwemvest e.d.
De blazers deden het niet in het vliegtuig. Het was snikheet. Afzuigsysteem functioneert niet of nauwelijks, wanneer iemand voor een grote boodschap naar de wc was geweest, rook je dit nog een kwartier lang door het gehele vliegtuig.
Eten en drinken is ontzettend duur, maar dat was te verwachten. In de folder staan veel typ en spelfouten.
Er kwam geen schermpje naar beneden met de tijd, de temperatuur, de hoogte en de snelheid waarop je vliegt en de verwachtte aankomst tijd.

Communicatie is erg slecht, het engels is zo slecht wat ze spreken, dat wanneer er een mededeling wordt gedaan, hier niets van te maken valt.

Terug weg bijna drie kwartier vertraging gehad, reden hebben ze niet gegeven. Voor de verandering met de heenreis lieten ze nu wel instructies zien van mondkapjes e.d. Het personeel had het er moeilijk mee, alles zat in de knoop.

Ik heb al vaak gevlogen, maar bij Onur Air gaat het helemaal nergens over. Ik heb nog nooit zo'n slechte vliegmaatschappij meegemaakt. Dit nooit meer!!!

Sterke punten
geen.

Zwakke punten
slechte communicatie
ontzettend duur
veel producten niet aanwezig
ontzettend weinig beenruimte
slechte instructies
erg warm in het vliegtuig
geen goede afzuigsystemen

reacties: