Corendon nooit weer

Corendon nooit weer

Wij zijn met twee personen net terug gekeerd uit Bosa Sardinië . Accommodatie Baya Romantica was voor de prijs uitstekend . En prima ontbijt, goede service. Maar dat was dan ook alles. Over corendon heb ik geen goed woord over.
Geen informatie ,alleen maar red je maar. Geen reisleiding berijdbaar, en als je contact krijgt weten ze van niets, sorry wij zitten op fe andere kant van het eiland en weten niets van Bosa. De hotel receptie heeft contact moeten zoeken met Corendon hoe laat 25 personen werden opgehaald niets geen info van corendon ,tegen alle beloften in.
Het vliegen was helemaal waardeloos zowel als op de heen als de terug reis, meer dan een uur vertraging, tot overmaat van ramp bestonden onze stoel nummers niet een bij aankomst in het vliegtuig. Kon mijn gehandicapte dochter. Die door uiterst vriendelijke en behulpzame airport medewerkers met de lift aan boord geholpen ,corendon weigerde alle medewerking. Zelfs het openen van de vliegtuig deur was een probleem, wordt je weggestouwd ergens en tot overmaat van ramp kan je handbagage met medicatie niet mee wordt zonder pardon in het ruim gesmeten en naderhand op Schiphol wordt je van het kastje naar de muur gestuurd om dat niemand weet waar het is gebleven. En ook niemand die interesse toont je te helpen ,ja slordig van ons .sorry is het enige, maar geen aanstalten te helpen.

Sterke punten
Zijn er niet

Zwakke punten
Koffers en rugzakken kunnen gewoon mee als handbagage, waardoor er geen ruimte is voor anderen die niet voordringen in het vliegtuig.
Slechte reisbegeleiding
Folders stroken bij lange na niet met de werkelijkheid.
Vliegtijden worden nooit gehaald

Bezoek Corendon Airlines Reviews over Corendon Airlines

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Corendon Airlines
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden