Zuid-Europa

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Vueling Airlines

Vueling Airlines

Vueling Airlines is een Spaanse low cost luchtvaartmaatschappij. De thuisbasis is Aeropuerto Barcelona El Prat, maar Parijs Charles de Gaulle, Madrid Barajas, Sevilla en Amsterdam Airport Schiphol worden als hubs gebruikt.
Lees verder »

Bezoek Vueling Airlines

2

Reviews en Ervaringen over Corendon Airlines

Corendon Airlines

Corendon Airlines is een Turkse low-costluchtvaartmaatschappij, die vluchten biedt naar Turkije vanuit België, Duitsland en Nederland. Het hoofdkantoor is in Antalya. De maatschappij is sinds 2005 actief, en heeft ook buitenlandse kantoren in Brussel, Düsseldorf, Nederland, Bodrum en Istanboel. Corendon Airlines is onderdeel van Corendon Holding.
Lees verder »

Bezoek Corendon Airlines

3

Reviews en Ervaringen over Iberia

Iberia

Iberia Airlines of Spain, afgekort als Iberia, is de nationale luchtvaartmaatschappij van Spanje, met de thuisbasis in Madrid. Iberia Airlines heeft een uitgebreid internationaal netwerk met als belangrijkste luchthavens Madrid en Barcelona. Veel regionale vluchten worden uitgevoerd door Air Nostrum onder Iberia-vluchtnummer.
Lees verder »

Bezoek Iberia

4

Reviews en Ervaringen over Onur Air

Onur Air

Onur Air is een low-cost luchtvaartmaatschappij die gestationeerd is in Istanboel, Turkije. De thuisbasis is Luchthaven Atatürk International (IST), Istanbul. In Nederland wordt de naam Komfly gebruikt, in Turkije heeft het bedrijf de naam Onur Air gehouden.
Lees verder »

Bezoek Onur Air

5

Reviews en Ervaringen over Air Europa

Air Europa

Air Europa werd opgericht in 1986 en maakt deel uit van de Globalia Corporation. Sinds 1991 streeft Air Europa ernaar zich te positioneren als een van de modernste luchtvaartmaatschappijen van Europa. Air Europa is niet alleen actief in Spanje, maar ook in andere delen van Europa, Noord-Afrika en Noord- en Zuid-Amerika. In 2010 vervoerde Air Europa 9 miljoen passagiers; daarmee was het bedrijf de op een na grootste Spaanse luchtvaartmaatschappij. Air Europa respecteert het milieu en voldoet dankzij geavanceerde technologie aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Air Europe is onder
Lees verder »

Bezoek Air Europa

6

Reviews en Ervaringen over Air France

Air France

Air France onderscheidt zich in een sterk concurrerende markt door een uitgebalanceerd netwerk met Parijs-Charles de Gaulle als thuisbasis, een moderne en uitgekiende vloot en een innovatief productaanbod. Verder hanteert Air France een beleid waarin passagiers centraal staan om ?het luchtruim de mooiste plek op aarde? te maken.

Air France is onderdeel van SkyTeam.
Lees verder »

Bezoek Air France

7

Reviews en Ervaringen over Tailwind Airlines

Tailwind Airlines

Tailwind Airlines is een Turkse luchtvaartmaatschappij, die zijn thuisbasis heeft in Istanboel, Turkije. De maatschappij werd in 2006 opgericht. De eerste vlucht werd succesvol uitgevoerd in Mei 2009.
Lees verder »

Bezoek Tailwind Airlines

8

Reviews en Ervaringen over Turkish Airlines

Turkish Airlines

Turkish Airlines is een Turkse luchtvaartmaatschappij, gevestigd in Istanboel. Het is de nationale maatschappij van Turkije en vliegt naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, het Verre Oosten, noord- en zuid-Afrika en de Verenigde Staten. De thuisbasis is Luchthaven Istanbul Atatürk (IST) in Istanbul. Verder gebruikt ze als knooppunt Luchthaven Ankara Esenboga (ESB) in Ankara.
Lees verder »

Bezoek Turkish Airlines

9

Reviews en Ervaringen over Freebird Airlines

Freebird Airlines

Freebird Airlines is een Turkse luchtvaartmaatschappij met als thuisbasis Istanboel. Het is een chartermaatschappij die op veel bestemmingen in Europa vliegt. De thuisbasis van Freebird Airlines is Luchthaven Atatürk International, en daarnaast maakt men gebruik van haar hubs Luchthaven Antalya en Luchthaven Dalaman.
Lees verder »

Bezoek Freebird Airlines

10

Reviews en Ervaringen over Pegasus Airlines

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines is een Turkse luchtvaartmaatschappij gestationeerd in Istanboel, Turkije. De maatschappij vliegt vanuit toeristische bestemmingen in Turkije naar het noorden en westen van Europa. De thuisbasis is Luchthaven Sabiha Gökçen, Istanbul met daarnaast een hub op Luchthaven Antalya (AYT).
Lees verder »

Bezoek Pegasus Airlines

11

Reviews en Ervaringen over TAP Portugal

TAP Portugal

TAP Portugal is de nationale luchtvaartmaatschappij van Portugal met als basis Lissabon. Het vliegt op bestemmingen in Europa, Afrika en Noord-, Midden- en Zuid-Amerika.
Lees verder »

Bezoek TAP Portugal

12

Reviews en Ervaringen over Aegean Airlines

Aegean Airlines

Aegean Airlines is een Griekse luchtvaartmaatschappij.

In 1987 werd Aegean Aviation opgericht door Antonis en Nikolaos Simigdalas uit Griekenland. Hieruit werd in maart 1999 Aegean Airlines opgericht. De eerste vluchten binnen Griekenland vinden plaats met twee AVRO RJ-100's. Langzamerhand breidt het netwerk van Aegean Aviation zich uit met nieuwe bestemmingen en vliegtuigen. In april 2001 worden de krachten gebundeld met Cronus Airlines en komen er internationale vluchten op het vluchtplan te staan.

Luchtvaartmaatschappijen

Lees verder »

Bezoek Aegean Airlines

13

Reviews en Ervaringen over SunExpress

SunExpress

SunExpess is een luchtvaartmaatschappij, met als hoofdkantoor Antalya in Turkije. Haar thuisbasis is Luchthaven Antalya. SunExpress vliegt naar bestemmingen in Europa.
Lees verder »

Bezoek SunExpress

14

Reviews en Ervaringen over Alitalia

Alitalia

Alitalia-Compagnia Aerea Italiana is actief sinds januari 2009 na de overname van de activa van Alitalia-Linee Aeree Italiane en Air One. Vandaag de dag is Alitalia de leidende luchtvaartmaatschappij van Italië. Met 4.500 vluchten per week vervoert de maatschappij zo?n 23 miljoen passagiers binnen een netwerk van uit 79 bestemmingen: 25 in Italië en 54 in de rest van de wereld.

Alitalia is onderdeel van SkyTeam.
Lees verder »

Bezoek Alitalia

15

Reviews en Ervaringen over Air Italy

Air Italy

Air Italy - Biglietti aerei - Voli nazionali - internazionali - intercontinentali

Scopri le offerte voli Air Italy, prenota i voli in Italia, Europa e altre destinazioni nel mondo
Lees verder »

Bezoek Air Italy

16

Reviews en Ervaringen over Air Malta

Air Malta

Air Malta is de nationale luchtvaartmaatschappij van Malta. De thuisbasis is Malta International Airport op het eiland Malta in het district Luqa. Air Malta vliegt naar ongeveer 50 bestemmingen in Europa en Noord-Afrika.
Lees verder »

Bezoek Air Malta

17

Reviews en Ervaringen over Air Nostrum

Air Nostrum

Air Nostrum is een regionale luchtvaartmaatschappij met als thuishaven Valencia, Spanje, Air Nostrum levert diensten als partner van Iberia Airlines. Zij levert vele binnenlandse en buitenlandse vluchten en ook privé charter vluchten. Air Nostrum is gestationeerd op de Luchthaven Valencia, met hubs op de Internationale Luchthaven Barcelona en de Internationale Luchthaven Madrid Barajas.
Lees verder »

Bezoek Air Nostrum

18

Reviews en Ervaringen over Cyprus Airways

Cyprus Airways

Cyprus Airways is een Cypriotische luchtvaartmaatschappij met thuisbasis in Larnaca.

Cyprus Airways werd opgericht in 1947 door British European Airways en de Cypriotische regering met hoofdzetel in Nicosia.
Lees verder »

Bezoek Cyprus Airways

19

Reviews en Ervaringen over Fly Frontier

Fly Frontier

Low Fares Done Right | Frontier Airlines

Frontier Airlines offers Low Fares Done Right. Find the best flight deals and book your ticket today.
Lees verder »

Bezoek Fly Frontier

20

Reviews en Ervaringen over Fly Level

Fly Level

LEVEL | Airline Tickets and Fares - Search


Lees verder »

Bezoek Fly Level

21

Reviews en Ervaringen over Meridiana

Meridiana

Meridiana is een lage-tarief luchtvaartmaatschappij met als thuishaven Luchthaven Olbia-Costa Smeralda op Sardinië in Italië. Meridiana is tevens hoofdaandeelhouder van Geasar S.p.A., de uitbater van de luchthaven van Olbia.
Lees verder »

Bezoek Meridiana

22

Reviews en Ervaringen over MyAir.com

MyAir.com

MyAir.com is een Italiaanse luchtvaartmaatschappij met thuisbasis in Milaan.
Lees verder »

Bezoek MyAir.com

23

Reviews en Ervaringen over Olympic Air

Olympic Air

Olympic Air is de grootste Griekse luchtvaartmaatschappij naar aantal bestemmingen, die is ontstaan na de privatisering van Olympic Airlines. Op 29 september 2009 werd begonnen met enkele vluchten, nadat Olympic Airlines was gestopt. De officiële start van de maatschappij was twee dagen later, op 1 oktober 2009. Athens International Airport is de thuisbasis van Olympic Air.
Lees verder »

Bezoek Olympic Air

24

Reviews en Ervaringen over SATA Internacional

SATA Internacional

SATA International is een luchtvaartmaatschappij met als hoofdkwartier Ponta Delgada op de Azoren, Portugal. De luchtvaartmaatschappij voert lijnvluchten uit naar Madeira, het vasteland van Portugal en andere bestemmingen in Europa en Noord-Amerika, evenals chartervluchten.
Lees verder »

Bezoek SATA Internacional