Noord-Europa

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Norwegian.com

Norwegian.com

Norwegian.com is een Noorse goedkope luchtvaartmaatschappij. Ze heeft haar hoofdkantoor in Fornebu, bij de vroegere luchthaven, direct ten zuiden van Oslo. De basis is Gardermoen, de luchthaven van Oslo.

De maatschappij werd in 1993 opgericht onder de naam Norwegian Air Shuttle. Oorspronkelijk vloog het bedrijf vooral in opdracht van Braathens op lijnen in het westen van Noorwegen. Daarbij werd gebruikgemaakt van de Fokker 50.
Lees verder Ľ

Bezoek Norwegian.com

2

Reviews en Ervaringen over SAS Scandinavian Airlines

SAS Scandinavian Airlines

Scandinavian Airlines is een deel van de SAS Groep, vroeger Scandinavian Airlines System geheten. Scandinavian Airlines is de gemeenschappelijke luchtvaartmaatschappij voor de Scandinavische landen Denemarken, Noorwegen en Zweden. Het bedrijf is voor de helft in handen van de regeringen van de drie landen, en de andere helft is in particuliere handen. Het werd gevormd door samenvoeging van luchtvaartmaatschappijen uit de drie landen.

Het belangrijkste internationale knooppunt (hub) voor Scandinavian Airlines is Luchthaven Kopenhagen. Arlanda Airport bij Stockholm en Luchthaven Oslo Gardermo
Lees verder Ľ

Bezoek SAS Scandinavian Airlines

3

Reviews en Ervaringen over Finnair

Finnair

Finnair is de nationale luchtvaartmaatschappij van Finland. Finnair opereert vanaf de luchthaven Helsinki-Vantaa en beheerst zowel de binnenlandse als de internationale luchtvaartmarkt in Finland. De Finse staat bezit 80 procent van de aandelen; 20 procent is in buitenlandse handen. In 2010 vervoerde Finnair 6,9 miljoen passagiers, waarvan 1 miljoen binnenlandse vluchten. Finnair is lid van de Oneworld Alliance van luchtvaartmaatschappijen.

Op website van Finnair vind je beste vluchtaanbiedingen, informatie over de Finnair routes en diensten en nog veel meer. Finnair vliegt vanaf Amsterdam
Lees verder Ľ

Bezoek Finnair

4

Reviews en Ervaringen over Icelandair

Icelandair

Icelandair is de belangrijkste luchtvaartmaatschappij van IJsland. Ze maken internationale vluchten vanuit hun thuisluchthaven, KeflavŪk.
Lees verder Ľ

Bezoek Icelandair

5

Reviews en Ervaringen over Air Belgium

Air Belgium
Lees verder Ľ

Bezoek Air Belgium

6

Reviews en Ervaringen over Blue1

Blue1

Blue1 is een Finse luchtvaartmaatschappij met als thuishaven Helsinki. Zij is een regionale luchtvaartmaatschappij die Scandinavian Airlines System (SAS) netwerk helpt met vluchten via Stockholm en Kopenhagen vanaf vijf Finse steden. Ze levert binnenlandse diensten vanaf Helsinki en ook naar enkele Europese steden. Blue1 is gestationeerd op Helsinki-Vantaa en heeft hubs op Kastrup Airport in Kopenhagen en Stockholm-Arlanda.
Lees verder Ľ

Bezoek Blue1

7

Reviews en Ervaringen over Sun Air of Scandinavia

Sun Air of Scandinavia

Sun Air of Scandinavia is een Deense luchtvaartmaatschappij.
Lees verder Ľ

Bezoek Sun Air of Scandinavia