Nederland

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over TUIfly

TUIfly

TUIfly is een Nederlandse luchtvaartmaatschappij die voornamelijk vakantievluchten uitvoert, zowel op charter- als lijndienstbasis. De maatschappij vormt een onderdeel van de grootste Nederlandse reisorganisatie: TUI Nederland NV. Ze voert voornamelijk vluchten uit voor de vakantiegangers van TUI Nederland, die hun reizen geboekt hebben bij vakantiemerken als Holland International, Arke, KRAS of Sunrise.
Lees verder Ľ

Bezoek TUIfly

2

Reviews en Ervaringen over KLM

KLM

De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij KLM werd op 7 oktober 1919 opgericht voor Nederland en haar toenmalige ?koloniŽn?. KLM is vandaag de dag de oudste luchtvaartmaatschappij die nog onder haar oorspronkelijke naam opereert. Sinds de fusie in 2004 maakt KLM deel uit van de AIR FRANCE KLM groep.
Lees verder Ľ

Bezoek KLM

3

Reviews en Ervaringen over Transavia.com

Transavia.com

De luchtvaartmaatschappij Transavia.com is een Nederlandse low cost lijndienst- en chartermaatschappij met de Luchthaven Schiphol als thuisbasis. Transavia.com opereert daarnaast vanaf Rotterdam, Eindhoven, Maastricht, Groningen en heeft een Franse tak die vliegt vanaf Parijs-Orly (transavia.com France). Tot april 2011 vloog transavia.com ook vanaf het Deense Kopenhagen.

Tot de overname door de KLM, in 1991, was het een zelfstandige luchtvaartmaatschappij met zowel Europese en intercontinentale lijndiensten, als vracht- en chartervluchten, alsook een eigen cateringbedrijf.
Lees verder Ľ

Bezoek Transavia.com

4

Reviews en Ervaringen over Maastricht Airlines

Maastricht Airlines

Maastricht Airlines B.V., is opgericht in de zomer van 2012 door Hamid Kerboua samen met een team van luchtvaartprofessionals met meer dan 100 jaar gezamenlijke luchtvaartervaring. Wij zullen in 2013 gaan vliegen vanaf Maastricht Aachen Airport en de hele regio voorzien van lijnvluchten naar Amsterdam Schiphol en andere belangrijke Europese bestemmingen.
Lees verder Ľ

Bezoek Maastricht Airlines

5

Reviews en Ervaringen over Martinair

Martinair

Martinair is een Nederlandse luchtvaartmaatschappij die op 24 mei 1958 werd opgericht door Martin SchrŲder en John Block onder de naam Martin's Air Charter. In 1966 werd de naam gewijzigd in 'Martinair Holland'. Per 31 december 2008 maakt Martinair deel uit van de KLM-groep en valt daarmee tevens onder de holding Air France-KLM. Vanaf november 2011 is Martinair een vrachtmaatschappij. De passagiersdiensten en het bijbehorende personeel zijn overgegaan naar moedermaatschappij KLM.
Lees verder Ľ

Bezoek Martinair